Monde

Normaali

Olipa kerran Bead&Buttonin sivuilla kirjottu rannekoru, jonka malli oli huikean Sherry Sherafinin käsialaa. Ja sattuipa niin, että kyseinen lehti  päätyi erään  helmeilyä harrastavan rouvas-ihmisen käsiin, jota hän sitten  selaili  ehkäpä sadannen kerran inspiraatiota metsästäessään. Siinä lehden antia ahmiessaan rouva löysi  rannekorun (luoden siihen sangen himokkaita katseita) – ja päätti tehdä korun itselleen…

Tämä tarina on nyt toistunut kohdallani useampaan (!!) otteeseen ja humoristisesti voin todeta, että kyseinen malli on joko lumottu tai noiduttu, sillä erinäisten ryhtymisten jälkeenkään mulla ei edelleenkään ole himottua rannekorua, vaan aloittamastani korusta on matkanvarrella kehkeytynyt joko kaulakoruja tai korvakoruja – kuten kävi tälläkin kierroksella.  Alla kuvitettua todistusaineistoa ;o)

MONDE

..ja toisen kerran


Mainokset

7 responses »

  1. Nämä sinun korusi ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, jotain sellaista johon ei oma kärsivällisyys koskaan riittäisi. Täällä on paljon upeuksia, kaikki jääneet kommentoimatta. Tässä uusimmassa on mielettömän hienot värit!

  2. Ihana kaulakoru! Niin upeat värit ja taidokasta työtä jälleen kerran! Jospa se rannekorukin vielä kuitenkin joskus päätyisi tänne meidän iloksi ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s