Transformation

Normaali

Elämä on täynnä pieniä ja suuria alkuja ja loppuja. Jossain siinä välimaastossa kun vanha väistyy uuden tilalta, alkaa pakottava luomisvimma.  On otettava helmet esille ja saatava käyttää tarkoituksensa täyttäviä värejä tai muotoja.

Tässä ei olla tekemässä valaa, vaan antamassa perspektiiviä ranteen koosta :o)

Leveimmiltä kohdaltaan, eli sivuilta, koru on n. 4cm leveä, vaikka  kuvissa se näyttää taas ihan ultra massiiviselta.

TRANSFORMATION

Transformatio eli syvämuutos.

”Transformaatio tarkoittaa muutosta, mutta se ei ole sama kuin tavallinen muutos. Tavallinen muutos tapahtuu vähitellen ajan kuluessa tietoisesti tekemällä. Transformaatio taas on muodonmuutos, joka tapahtuu syvällä psyyken ytimessä ajan ulkopuolella, jolloin menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus muuttuvat samanaikaisesti. Transformaatiota ei voi manipuloida; se on tässä hetkessä elämisen luonnollinen sivutuote. Transformaatio ei tee kenestäkään mitä hän ei ole, vaan se pyrkii tuomaan esiin jokaisen täyden potentiaalin. Transformaation voima on vahvempi kuin mikään muu henkisen kasvun opeista. Se pystyy muuttamaan arkisen elämän maagiseksi silmänräpäyksessä.” –Lähde

Mainokset

5 responses »

 1. Ja joskus ei tapahdu aikoihin mitään ja sitten rysähtää kerralla. -Tämä on kaunis ja mystinen. Dicroid-kapusseissa ja pauassa on ihanasti samaa henkeä. Värit ovat niin sinua itseäsi ja muoto ja kuviointi harmoniassa. Ihana työ!!!

 2. OiJoiJoi, käsittämättömän upea <3 Syvä kumarrus, klopsahtaisi kummaruksessa otsa maahan, jos ei ottaisi kinkun turvottama vatsa vastaan ;)

 3. Kiitos tytöt – olipa kiva kun kävitte kyläilemässä! :o)
  Olis mulla ollut lämmintä glögiäkin tarjolla ..

  Sari:
  Jup, nuo dicroidisuudet on sukua taikatempuille tai magialle paun tavoin. Niitä vaan katselis ja katselis ja aina löytyy uusi vivahde.
  Tämä rannepohja yritti alkuun olla vähän tempukas, mutta sitten päästiin yhteisymmärrykseen. Sama juttu aina kun kokeilee jotain uutta.

  Amalia:
  Musta olis ollut ihan hirveetä jos olisit kopsahtauttanut pääsi, joten kippis kinkulle ja kaikille jouluherkuille ;o)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s