My Mylene

Normaali

25.10 minulla oli probleemi – seuraavana viikonloppuna oli tiedossa menoa, muttei tilanteeseen sopivaa vaatepartta. Istuin illansiimassa tietskan ääreen ja pähkäilin tilannetta. Jospa netistä löytyisi jotain..

Löysin itseni kuitenkin helmiblogien sivuilta. Kurkistin myös  Raijan blogiin,  josta bongasin upeasti toteutetun Mylene Farmer korun. Silloin jokin minussa liikahti ja homma oli selvä  – TAHTOO sellaisen. Sitten ei muuta kun tuumasta toimeen ja helmiä  tilaamaan.

Helmet rantautuivat tiistaina, jolloin neulani alkoi suihkia oikein olantakaa. Istuin takapuoli puuduksiin asti paikallani ja sain korun viimeistelyä vaille valmiiksi. Tänään hoidin homman loppuun ja kas – ei niillä vaatteilla enää niin väliä…  ;o)

MY MYLENE FARMER

my_mylene_farmerOlen tietoisesti muuttanut tai jättänyt muutamia yksityiskohtia alkuperäisestämallista itselleni mieluisammaksi. Ja seuraavasta ”Mylene”-korustakin olisi jo visio takataskussa.. :o)

Mainokset

5 responses »

  1. Ooo, taas jotain mitä ei kykene käsittämään. Varmasti on kankku ollut puuduksissa tuota värkätessä. Eikä tosiaan vaatteilla enää mitään merkistystä. Koru vie kaiken huomion upeudellaan!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s