Wildflower

Normaali

Tämä kaulakoru valmistui sittenkin. Tuntui, että tein sitä kuin Iisakin kirkkoa. Ei silti, nautin sen tekemisestä ihan hirmusti ja olin jotenkin korussa kauhean läsnä. Nyt olen vaan iloinen, että villikukan voi vihdoin laittaa tyttäreni kaulalle.

Koru on Melissa Grakowskyn suunnittelema ”Sharon’s Wildflower” ja ohje  löytyy toukokuun (2009) Bead&Button-lehdestä. Kukkaan kuuluvat heteetkin tein, mutta purin ne sitten pois, sillä sisusta oli niiden kanssa  jotenkin  liian täynnä.Muutoin noudatin ohjetta iiiiihmeen kärsivällisesti – siitä lisäpisteet itselle ;o)

Markinaalihuomautuksena lisäisin, että ohjeessa neuvotaan käyttämään lankana firelinea – ja sitä neuvoa kannattaa myös noudattaa. Ihana KO-lanka petti eikä kestänyt näin kovaa tiukkuutta vaativaa työskentelyä. Firelinea on kyllä muutenkin aivan mahtava käyttää.

263171lxlble1hnk

”WILDFLOWER”

wfv_05

263171lxlble1hnk

wfv_061

263171lxlble1hnk

wfv_04

Mainokset

13 responses »

  1. Oi, olen käynyt ihastelemassa tätä taas monet kerrat ja nyt vasta saan huokaistuksi ’ääneenä: ihana-ihana hehkuva punainen!! Kyllä tykkään <3 <3

  2. Todella työlään näköinen koru, mutta lopputulos on todella kaunis ja persoonallinen. Kaulakoru joka varmasti kerää katseita! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s