TLC

Normaali

1368215p19ny6tk1u

Taas on melkein viikko vierähtänyt viime postauksesta ja kaikenlaista on ehtinyt sattua ja tapahtua henkilökohtaisella koruilurintamalla. Pääasiassa on menty keväänodotuksessa ja toivottavasti se alkaa näkyä koruissakin jollaintapaa. Oma toivomus itselle onkin, että kaikkinaiset sateenkaarenvärit löytäisivät taas luokseni kursailematta.

Naistenpäivänä olin mukana paikallisissa myyjäisissä ja näin jälkijunassa haluankin kiittää kaikkia siellä  tapaamiani ihastuttavia ihmisiä oikein sydämen kyllyydestä! Teitte päivästäni ikimuistoisen! Kiitos.

Pinkki ja vaaleanpunainen valtasivat  sydänalaani alkuviikosta alkaen. Ja sen myötä on myös valmista saatu aikaiseksi. Ihan kaikkien yllätykseksi korusta muodostui uusi tulokas Mood-sarjaan ;o)

Mood for TLC, tender loving care

mood-fortlc Lisäksi tein Sarin ohjeella ihanan sormuksen ja tälläkin kierroksella väri kääntyi tummanpuhuvan puolelle. Käyttämäni 15/0 siemarit  ovat Charlotte-cut helmiä ja se antaa oman pikku bling-efektinsä sormukseen. Tykkään tästä mallista tosi paljon –  lisäksi sormusta on oikein mukava käyttää.

s-sormus_k

Mainokset

8 responses »

  1. Sormus on kaunis. Tuo isojen helmien osuus tekee ensimmäisestä korusta modernimman ja jännittävän näköisen, sen herkän ja romanttisen lisäksi.

  2. Kiitos teille kaikille!<3

    Jännää, miten nuo värikaudet tulee ja menee. Pinkki ei tullut näin kovasti mieleen kuukausi sitten..

  3. Oijoijoi! Herkkää ja kukkaista <3 Putken ja isompien helmien yhdistelmä on tyylikäs ja toimiva. Sormus hyvin onnistunut. 15/0 koon charlotteissa on kyllä jotain ylellistä (muutakin kuin hinta ;n)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s