Mood

Normaali

Ei liene uusi tieto, että korujen kuvaaminen iltahämärissä tuottaa hiuksien harvenemista meikäläiselle. Vielä sama suomeksi – kun kuvista ei saa edes siedettäviä. Argh. Mutta sitten kuvankäsittelyssä sattui jotain odottamatonta – ja ottamastani ylialivaloittuneestaa kuvasta tuli sattumanvaraisten ( ja  turhautuneiden) näppäilyiden jälkeen SIM SA LA BIM ………..  taidekuva a la Satu-Marja :o)

Ja siitä se ajatus sitten lähti… oikein viihdyin näitä kuvia tehdessäni! :o)

Korua tehdessäkin viihdyin erinomaisesti. Ihan pursuin intoa, ja ennen kuin koru oli valmis, päässäni vilisi monta uutta variaatiota eri värein ja lisukkein. Niinpä on luontevaa tehdä tästä korusarja nimeltä MOOD.

Tämä  sarjan esikoinen on nyt  nimeltään  MOOD – mood for coffeeliquer.

MOOD - mood for coffeeliquer.

mood-kahvilikoori

Laitan korusta vielä ”oikeat kuvat”, kunhan olosuhteet sallivat.

I will post new photo/s of this jewellery, when I get ones..

mood-kahvilikoori_02

This time (again) I had serious problems of getting  decent photographs of my new jewellry. That, until I unintentionally edited one photo with the interesting results. I got so keen on it, that I edited another one just like that and so I got two artpictures a la Satu-Marja :o)

This beaded neclace is the first one of my new jewellery-serie called MOOD. I was so inspired of doing it that I got plenty of new ideas with different colours and spices for next ones. So this is  Mood – mood for coffeeliquer.

Mainokset

3 responses »

  1. Sitten kun sulle tulee koruteko blokki niin voit siirtyä taidekuvien pariin, hyvännäköset taidekuvat ;) Koru itseasiassa on nätti, mutta odottelen kyllä niitä ei taidekuvia, jotta pääsen oikein kunnolla tiirailemaan korua.

  2. Kiitos kommentistasi :)
    Taidekuvat ovat hyvännäköiset, mutta voisko näiden taidekuvien lisäksi olla lopussa ihan neutri kuva, että näkee pelkän korun? Koru on kaunis <3

  3. Kiitos Raija ja Rauni!! <3

    Rauni: Kysehän oli siitä, että en valitettavasti saanut kunnon kuvia ja siksi aloin leikkiä niillä.. Postauksessa on myös lupaus normikuvista

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s