La Laukkuli

Normaali

949342esb4n78oil

Olen helmeillyt koko viime viikon vimmatusti joka päivä ja kuitenkaan mulla ei ole paljoakaan postattavaa. Mitäs kummaa se tällainen touhu on?? No – olen  taas kartuttanut  sitä ”omaa pää-omaa” tekemällä erinäisiä kokeiluja siemenhelmien kanssa. Uusia pistoja, vanhoja pistoja. Mikrohelmilla ja millä koolla milloinkin. Olen tehnyt helmihelmiä.Kuvioilla ja ilman. Ja kehitellyt niistä protoja ja uusia muotoja – odotettavissa ei kuitenkaan ole mitään vallankumouksellista millään muotoa, ei.  :o) Tällainen ”laboratorio työskentely”  on kaiken kaikkiaan antoisaa mutta aikaa viepää puuhaa. Uskon kuitenkin, että vaiva maksaa itsensä aina takaisin.

Pitemmittä puheitta laukkuni sai nyt jokatapauksessa ikioman korun.

Korussa olevan helmihelmen tekemisen haasteena koin käyttää yksistään koon 11/0  siemareita.  Näin ollen kavennuksissa ja lisäyksissä pitää ainakin näin alkumetreillä pitää kieli keskellä suuta, jottei pinnasta tule rikkonaista ja että kokonaisuudesta tulee tasapainoinen ja ehyt. Ainakin näin  kun tempaisee homman omasta  päästä.  Loppukaneettina lisään vielä, että siemareilla syntyvä tasapinta on mielestäni ihan himohiplattava, vai miten sen nyt fiksusti sanoisin..   Kokeilkaa vaikka ;o)

PS.  Kävijämittarissa on pamahtanut 10 000 haamuraja rikki. Lämmin kiitos kaikille kylässä piipahtaneille!!!! <3

La LAUKKULI

laukkukoru

I’ve been beading last week like a maniac, but I still don’t have anything spectacular to show. But why?? Because I’ve done my own experiments with seedbeads – with a trial and error- method :o) Even though it’s very time consuming, I believe it pays back somehow.

Anyway,my bag got a new jewellery – a bag accessory. I did the beaded bead with the size 11/0 seedbeads and I found it bit challeging to use only one size, because it needed an extra attention with decreaces and increases , especially without tutorial. I must say, that I really like the texture of a flat seedbead surface. It makes me wanna touch it again and again …  :o)

Ps. There is over 10 000 visits on HeartBead’s weblog. Thank you all for dropping by!! <3

Mainokset

5 responses »

  1. Mä oon kade ;) sulla on hieno laukku ja hieno laukkukoru. On muuten totta, että 11/o siemareilla tehty helmihelmen pinta on ihanan hiplattava.

  2. ”Ihanan hiplattava” kuullostaa kyllä niin kahden helmihelmi-addiktin puheelta :n) sen verran tiedän kuitenkin minäkin että 11/0 tehtävissä saa tosiaan olla tarkkana. Hieno helmi ja makee ripustus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s