Malakiitin kuiskaus – The whisper of a malacite

Normaali

Malakiitin vihreä – siinä tämänkertainen haasteeni pähkinäkuoressaan.

Tämä vihreä on mielenkiintoinen. Se tuntuu minusta jotenkin kylmältä tai ehkä kovaltakin, ja herättää mielikuvia Englannin kuningashuoneesta. Haasteni oli löytää sille pehmentävää väriä seuraksi ja kuitenkin säilyttää sen kuninkaallinen aspekti…

Tämä ranne on tähänastisista levein, eli 4,5 cm. Mukaan mahtuu erilaisten siemareiden, lasihelmien ja värjättyjen abalone-kapussien lisäksi nauhallinen 2mm makeanvedenhelmiä sekä vähän kookkaampia sukulaisia.

HER MAJESTY

Somehow I find this malacite-green a bit tricky. It is kind of cold and even hard for my taste, but it also has a majestic flavour. So my challenge was to find  match colours for these criteria…

Mainokset

16 responses »

 1. Minäpä se rakastan juuri malakiitin vihreää!!
  Ranneke on kyllä upean näköinen – jännä, että olet käyttänyt tällä kertaa myös mv-helmiä!! Tuon tahtos taas omaan käteen katseltavaksi!

 2. Todella upea! Olen kyllä samaa mieltä kanssasi: malakiitti on aika hankalan värinen kivi. Korusi kyllä totisesti tekee sille oikeutta, todella hienoa työtä :O

 3. Kiitos Mags, Inkku, Outi, Katri ja Nina!

  Jäin yhä miettimään tuo vihreän olemusta. Jos sen vastaväri on punainen, niin minkä punainen? Puhtaanpunainen? Siinä olisi nimittäin aika räväkkä tehosteväri…hmm..

 4. Nyt tähän pitäis saadasellainen palvova hymiö ;), nämä cuffit on kyllä mielettömän upeita. Jep vihreän vataväri on punainen, mutta sävy jaa-a, puhtaan punainen vois kyllä olla aikas räjähtävä ehkä itse ottaisin jotain tummempaa punaista.

 5. No JOO!!! Nythän lävähti silmille todellinen kuninkaallinen!! Onhan näyttävä, kaunis ja todella ajatuksia herättävä! :9 UPEA!

  Ja Englannin kuningashuone tulee todellakin ajatuksiin… tuon korun arvokkuus, väkevyys ja lähes ylevyys pitää kuitenkin mukanaan herkkyyden ja kauneuden. Onhan niillä kuningashuoneen raukoillakin kuitenkin ollut niitä herkkiä ja kauniitakin hetkiä… jossain,… joskus,….jonkun kanssa :)

 6. Kaunis koru, ja niin majesteetillinen <3 Onnistuit haasteessasi, todellakin mut helmet pehmentää, mutta silti arvokkuus säilyy. minulle tuli mieleeni myös kuningashuone :)

 7. Kiitos paljon!
  Olen usein pohtinut, miten nuo mielikuvat esim. juuri väreistä muodostuvat. Jännää ja mielenkiintoista! :)

 8. se on kyllä totta, että värit herättävät erilaisia mielikuvia. Väreistä olikin joskus kuvallisenilmaisun kursilla puhetta. Niin, ja kiitos palautteestasi pionikorun suhteen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s