Ei kahta ilman kolmatta – Three pendants

Normaali

Tänään syntyi idea uudelle Reflect-korusarjalle, jolle lähtökohtana on omaperäisesti henkilökohtainen korutarve. Suutarin lapsilla kun ei ole kenkiä..

Reflect-koru on kaikessa yksinkertaisuudessaan kirjottu riipus, nahka-tai mikrokuitunauhalla varustettuna. Riipus on halkaisijaltaan noin 2,7 cm ja siemenhelmien ohella siinä käytettyllä materiaalille on vain taivas rajana. Helmitoimistossani odottaa vielä aarteita, jotka sijoittunevat seuraavien Reflect-riipusten keskipisteeksi. Nämä korut siirtyvät Shopin puolelle – se oma koru kun on vielä kehitteillä.


Today I got an idea for a embroidery pendant-serie called Reflect. It’s made of seedbeads and seasoned with what ever treasure I get my hands on. Pendants is about 2,7 cm diameter, and it goes with ultra-suede or learher cord.


Mainokset

8 responses »

  1. Kiitos :) Ja toisaalta kyllä olenkin ylpeä rannekorustani, vaikka lukko-osa hajosikin kerran, ja laitoin siihen sitten vaijerin. Koru on myös aika vaikea saada kiinni, vaikka onkin salpalukko. Aluksi se tuntui ranteessa epämukavalta, kun oli vielä uutuuden jäykkä, mutta nyt kun sitä on pitänyt, se on oleentunut miellyttäväksi pitää.

    Hassuja nuo oliot, mitä tulee tuohon nimen vireen, kun on viestinsä lähettänyt :D

  2. siis voi elämä, meikä on tosiaan ollu liian kauan poissa netistä ja toisten blogeista…yks sun toinen on tehny jotain maatakaatavaa :-) niinko sää muuttannu, onnea vainen uusille tuulille… nää korut on sitten taasen niin omaa luokkaansa…ihanoita!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s